Skip to main content

ΕΦΙΑΛΤΗΣ! Στους 73.000 οι πλειστηριασμοί που ετοίμασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από 1 Σεπτεμβρίου....video

 

ΕΦΙΑΛΤΗΣ! Στους 73.000 οι πλειστηριασμοί που ετοίμασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από 1 Σεπτεμβρίου



kyriakos-mitsotakis-mosis-e1590781992288-696x391



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει πατρίδα. Έχει IBAN.

Είδαμε ακόμη και διαφημίσεις στα Google Ads από φίλους της οικογένειας Μητσοτάκη που βγάζουν στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων!

Τα αλλοδαπά funds και τα εγχώρια Κοράκια με τις πλάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, που πατρίδα τους είναι τα λεφτά, είναι έτοιμα να αρπάξουν 72.627 σπίτια από οικογένειες οι οποίες λόγω της οικονομικής κρίσης αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στις τράπεζες.

Ηδη σήμερα 14 Αυγούστου 2020  στον ιστότοπο ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχουν αναρτηθεί για ξεσπίτωμα 72.627 ελληνικές οικογένειες για τους πλειστηριασμούς που προβλέπεται ότι θα κάνουν θραύση.

maxresdefaulta

Οι φίλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη που κυκλοφορούν μέσα στο επιτελικό κράτος του Μεγάρου Μαξίμου, έχουν ήδη πληρώσει χιλιάδες ευρώ στην πλατφόρμα διαφημίσεων Google Ads για να διαφημίσουν την δουλειά τους, να πετάξουν στο δρόμο έλληνες πολίτες που δεν είχαν την τύχη να είναι στην λίστα Πέτσα και Δημητριάδη να μοιραστούν την κουτάλα των 20.000.000,00 ευρώ

456s5clb

Από την πρώτη Σεπτεμβρίου οι πλειστηριασμοί απελευθερώνονται και η κυβέρνηση δεν δείχνει διατεθειμένη να αναλάβει καμία νομοθετική πρωτοβουλία, παρά τις πιέσεις που δέχεται από την αντιπολίτευση. Προφανώς εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές των εταίρων, οι οποίοι τάσσονται υπέρ των πλειστηριασμών γιατί θεωρούν ότι θα συμβάλουν στη μείωση των κόκκινων τραπεζικών δανείων.

Πλειστηριασμοί ακόμη και μικρών κατοικιών!

Βεβαίως δεν υπολογίζουν το πρόβλημα που θα προκαλέσουν οι πλειστηριασμοί στην ελληνική κοινωνία, ούτε ξεχωρίζουν την πρώτη κατοικία των φτωχών από τις βίλες της πλουτοκρατίας. Γι’ αυτούς είναι το ίδιο ένα δυάρι στο Πέραμα και στο Κερατσίνι, που ζουν οικογένειες χτυπημένες από την ανεργία και τα εφιαλτικά μνημόνια, με τις βίλες των βορείων προαστίων.

kyriakos-mitsotakis-mosis-e1590781992288

Αντιπολίτευση αλλά με εξαγορασμένα ΜΜΕ…δεν

Η αντιπολίτευση μετά την εξαγορά των ΜΜΕ από την λίστα Πέτσα Δημητριάδη δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόσφατα ένα σχέδιο νόμου για την προστασία της πρώτης κατοικίας αλλά δεν έχει καμία τύχη από τη στιγμή που δεν υιοθετείται από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Η κυβέρνηση, σε περίπτωση που είχε αποφασίσει να προστατέψει την πρώτη κατοικία, θα προχωρούσε έγκαιρα σε νομοθετική ρύθμιση πριν από το τέλος Αυγούστου. Η εξέλιξη αυτή έχει πανικοβάλει χιλιάδες φτωχές οικογένειες που θα βρεθούν αντιμέτωπες με τους δικαστικούς κλητήρες και την έξωση.

ΚΙΝΑΛ: Λουκέτα και πλειστηριασμοί η πραγματικότητα για τους πολίτες το φθινόπωρο

Οπως έχει πει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Από το φθινόπωρο, η πρώτη κατοικία των δανειοληπτών θα είναι εκτεθειμένη στην απειλή των πλειστηριασμών.

Το πλαίσιο που υιοθέτησε η κυβέρνηση για τις ρυθμίσεις δανείων με προστασία της πρώτης κατοικίας αποδείχθηκε ανεπαρκές και αποτυχημένο, αφού έγιναν μόνο 1415 ρυθμίσεις ενώ τα κόκκινα δάνεια είναι εκατοντάδες χιλιάδες.


Οι αρχικές εξαγγελίες για επιδότηση δανείων εγκαταλείπονται και ο πτωχευτικός κώδικας κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις για τους δανειολήπτες, με ιδιωτικό φορέα διαχείρισης ακινήτων και τα τραπεζικά και μεσιτικά δίκτυα να βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία.

Και όλα αυτά με δεδομένο ότι λόγω της κρίσης δημιουργείται μια νέα γενιά κόκκινων δανείων, από δανειολήπτες που ήταν συνεπείς και είχαν ρυθμίσει τις υποχρεώσεις τους προς τις τράπεζες πριν το lockdown.»

Σκόπιμες καθυστερήσεις από τον Στουρνάρα

Η διαφωνία ανάμεσα στους συστημικούς τραπεζίτες και τον Γιάννη Στουρνάρα καθυστερεί την ίδρυση της Bad Bank, δηλαδή μιας κακιάς τράπεζας στην οποία θα περάσουν όλα τα κόκκινα δάνεια των συστημικών τραπεζών.

Στην τράπεζα αυτή έχουν δυνατότητα να συμμετέχουν και ιδιώτες επενδυτές και σύμφωνα με τον Γιάννη Στουρνάρα θα έλυνε το τεράστιο πρόβλημα με τα κόκκινα δάνεια, ειδικά τώρα που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού έχει δημιουργηθεί και μία νέα γενιά κόκκινων δανείων.

netakias.com

  ΠΗΓΗ  FanariPress


ΕΔΡΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ ΜΕΝΗΙΔΟΣ
ΚΑΛΗ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ο Ε.ΣΥ ΜΕΝΗΙΔΟΣ

                                                                               6949429150
EMAIL:   e.sy.menhidos@gmail.com

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΑΡΗΝ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ...ΠΟΙΟΣ ΕΥΗΜΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ; ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ


ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΣYΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ


https://youtu.be/fYnbZkPIeGg





https://youtu.be/ieXyos2MYRE
ΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

https://youtu.be/2xf143rCfmY

ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΜΑΣ .. ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ http://www.artemis-sorras.gr
1. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 3. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 4. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
ΕΛΕΝΗ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ 6981558514 
ΕΣΥ ΚΩ 2 ΝΥΜΦΑΙΑΣ 21 ΤΚ 8500 
MAIL.ESYKO2@GMAIL.COM 2242025578 DJSPIRO@HOTMAIL.NO

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ

ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

Comments

Popular posts from this blog

ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΪ - ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ!!!!! VIDEO

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΤ Η ΕΛΛΑΔΑ... VIDEO

ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ''ΜΥΣΤΙΚΑ'' ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ..... VIDEO